Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czekolada własnej roboty

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

margaryna 1/2 kostki
cukier 1 szklanka
cukier waniliowy 2 łyżeczki
kakao 3 łyżeczki
mleko w proszku 1 paczka
woda 1,4 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Czekolada własnej roboty

Margaryne z cukrem roztopić stale mieszając, dodać cukier waniliowy,wodę i kakao.
Odstawić z ognia ,przestudzić ,dodać mleko i dobrze wymieszać. Wylewamy na talerz a gdy ostygnie wstawiamy do lodówki - możecie dodac do niej bakalie lub orzechy .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 07.12.2013 09:09
najlepsza domowa
piotereq 29.07.2011 10:11
fajne
Tika4444 27.12.2010 09:21
ciekawy przepis
eduszo
eduszo 27.12.2010 09:20
Lubie takie słodkości robić.
agnieszka214 26.12.2010 18:02
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak