Sposób przygotowania

Fasolę moczymy najlepiej na noc i gotujemy w wodzie, w której się moczyła.
Kiełbasę obsmażyć wraz z cebulą pokrojoną w kosteczkę.
Z tłuszczu przygotować zasmażkę,dodać koncentrat pomidorowy,przyprawy i wymieszać.
Do ugotowanej fasoli dodać kiełbasę z cebulą i zasmażkę,potrawę zagotować.
Smacznego!

Komentarze

  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    do zrobienia. Ostatnia moja jakoś słaba wyszła
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    lubię:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Lubie bardzo:0
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    lubię też z majerankiem
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    z chęcią bym zjadł....
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Po prostu uwielbiam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ja dodaję jeszcze boczek, jest pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    uwielbiam to danie
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo lubię, trzeba zrobić, bo dawno nie jadłem :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    bardzo lubie taka fasolke
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    bardzo lubie to danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Odpowiednie danie na szare jesienne dni.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !