Sposób przygotowania

Mięso kroimy w paski. Cebule kroimy w kostke i podsmażamy z mięsem. Pieczarki kroimy na ćwiartki i wrzucamy do reszty składników na patelni. dodajemy bulion i śmietanę, natkę pietruszki. i przyprawiamy przyprawami. Warzywa mrozone wrzucamy na drugą patelnię. Warzywa polewamy sosem pieczarkowo-drobiowym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    muszę wypróbować ten przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !