Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

delikatny torcik

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

truskawki szklanka
Biszkopt
śmietanka kremowa 700ml
Żelatyna wieprzowa Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: delikatny torcik

Biszkopt rozkroić na pół. Śmietanke ubic i stopniowo dodawać zelatyne rozpuszczoną w jak najmniejszej ilosci wody. Truskawki rozkroić na połówki i dodac do 3/4 masy. Całośc delikatkie przemieszac łyzka. Masą z truskawkami przełozyc biszkopt. Pozostała śmietanka ozdobić ciasto.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak