Sposób przygotowania

Białka ubić z cukrem na sztywną pianę.Galaretkę rozpuścić w szklance wody.Gdy dobrze wystygnie dodać do piany,wymieszać i wylać na blachę wyłożoną folią lub pergaminem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moze warto spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    tak jeszcze nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    na pewno pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    też tak nie próbowałam;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    basia70

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczny i szybki do zrobienia deser:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wwesolek

    palce lizac
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wwesolek

    palce lizac
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Mniam, mniam...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !