Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryba zapiekana z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filety z pstrąga 3
pieczarki 150g
cebula 1
beszamel 250ml
sok z cytryny
ser gouda 100g (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: ryba zapiekana z pieczarkami

Rybe skropić sokiem. Odstawić na pól godz. Rybe przełozyc do naczynia do zapiekania, posypac przyprawa do ryb, posiekaną cebulką. Polac całośc beszamelem i posypac serem. Zapiec w piekarniku ok 30min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak