Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka z bazylią

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym
majonez
bazylia
Papryka słodka mielona Prymat
czosnek
cukier szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka z bazylią

Tuńczyka wsypujemy do miseczki i polewamy majonezem. Dodajemy starty ząbek czosnku, a także nieco czerwonej papryki, cukier i łyżeczkę bazylii, po czym mieszamy, a następnie miksujemy blenderem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pigila
pigila 23.08.2011 11:26
uwielbiam rybę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak