Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Francuskie z tuńczykiem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym
ciasto francuskie
majonez
Papryka słodka mielona Prymat
czosnek
bazylia

Przepis i sposób przygotowania na: Francuskie z tuńczykiem

Tuńczyka wsypujemy do miseczki i polewamy majonezem. Dodajemy starty ząbek czosnku, a także nieco czerwonej papryki i łyżeczkę bazylii, po czym mieszamy. Przygotowaną pastę z tuńczyka układamy na prostokątach z ciasta francuskiego i szczelnie zamykamy. Pieczemy około 20 minut, na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak