Sposób przygotowania

Bagietki kroimy na duże kromki, pieczarki kroimy w plasterki czosnek przecisnąć przez praskę . Każdą kromkę smarujemy masłem następnie kładziemy troszeczkę czosnku po parę plastrów pieczarek i posypać ziarenkami smaku. Wszystkie kromki posypujemy serem a dalej to nam pozostaje tylko piec w piekarniku w temp 180 st

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam takie grzanki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Moje ulubione!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !