Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane pieczarki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

żółty ser 150 g
szynka 150 g
pieczarki
cebula 1
olej
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane pieczarki

Pieczarki oczyszczamy ,odcinamy ogonki a kapelusze lekko wydrazamy..Szynke,cebule,papryke i trzonki drobno kroimy.Zoleju,soli,piperzu,bazyli i pietruszkiprzyrzadzamy sos. Pieczarki wypelniamy nadzieniem i polewamy sosem.Posypujemy startym serem i zawijamy w folie.Grilujemy okolo 20 minut .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAŁY 20.09.2011 13:53
smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak