Sposób przygotowania

Masło utrzeć na pianę dodając po jednym żółtku. Białka z solą ubić na sztywna pianę, dodać do masy na przemian z przesianą mąką i drobno posiekanymi, ugotowanymi grzybami, wymieszać. Kluski kłaść łyżką do osolonej wody albo do rosołu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    rewelacyjne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    takich jeszcze nie jadłam,na pewno smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !