Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrem pudrem, dżemem oraz kakao, stopniowo dodawać po 1 jajku i ucierać do uzyskania jednolitej masy. Sodę wymieszać z mąką, połączyć z masą, dodać mleko, wszystko razem wymieszać. Wylać na brytfannę, włożyć do nagrzanego piekarnika nagrzanego do temperatury 180 stopni na około 35 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    WZkę bardzo lubię.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !