Sposób przygotowania

Umyte ogórki ułożyć w słoikach razem z pokrojoną papryką. Do każdego słoika włożyć trochę kopru, gorczycy, pieprzu, i liść laurowy. Z 0,5 litra wody, octu, soli i cukru zagotować zalewę. Wlać do każdego słoika, zamknąć i pasteryzować 20 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam takie ogórki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ja też właśnie robię sałatkę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    um... ale to pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !