Sposób przygotowania

Pieczeń oprószyć solą i zrumienić na oleju na złoty kolor. Cebulę drobno posiekać, zrumienić razem z mięsem na tłuszczu, dodać wino, zioła i dusić w piekarniku około 15 minut w temperaturze 250 stopni. Po kwadransie zmniejszy temperaturę do 200 stopni i dusić pieczeń do miękkości.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo ciekawy przepisik, warto wypróbować :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Zapowiada się ciekawie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !