Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rosół drobiowo-wołowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

skrzydełka kurczaka 2 szt
kostka wołowa 1 szt
natka pietruszki do smaku
włoszczyzna suszona 1 łyżka
Liść laurowy suszony Prymat 1 szt
ziele angielskie 4 kulki
woda 0,75 ml
makaron nitki do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Rosół drobiowo-wołowy

Do garnka wlać 0,75 ml wody,wrzucić skrzydełka i przyprawy.Wszystko gotować na wolnym ogniu do miękkości.Podawać z makaronem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gacopierz23 21.12.2010 20:54
pyszny
m1monika 16.12.2010 16:40
przepyszny :)))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak