Składniki:
papryka czerwona | 3 kg |
cebula | 1/2 kg |
pieczarki | 1 kg |
czosnek | 5 ząbków |
Zalewa: | |
woda | 3 szklanki |
ocet | 1 szklanka |
cukier | 1/2 szklanka |
sól | 2 łyżki |
kolendra | 1 łyżeczka |
papryka czerwona | 3 kg |
cebula | 1/2 kg |
pieczarki | 1 kg |
czosnek | 5 ząbków |
Zalewa: | |
woda | 3 szklanki |
ocet | 1 szklanka |
cukier | 1/2 szklanka |
sól | 2 łyżki |
kolendra | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: