Sposób przygotowania

Pierś z indyka kroimy w kostkę , posypujemy przyprawami zamieszać i wstawić na 30 minut do lodówki.Następnie podsmażyć . Makaron i mieszankę ugotować w wodzie odsączyć i wymieszać z indykiem. Jeszcze możemy po swojemu doprawić na koniec i przełożyć do naczynia żaroodpornego i piec do 20 minut w temp 180 st.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Lubię mięsko z indyka bo jest bardzo delikatne
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jedna z lepszych jakie widziałem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    podoba mi się

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !