Sposób przygotowania

Foremkę wykładamy biszkoptami, skrapiamy amaretto może być kilka łyżek. Mascarpone mieszamy z cukrem pudrem, łyżką amaretto i posiekanymi migdałami, truskawki umyć, podzielić na ćwiartki i połową posypać biszkopty. Połowę masy serowej wyłożyć na truskawki, i przykrywamy drugą połową biszkoptów, skrapiamy amaretto , na wierzchu umieścić resztą truskawek i posypać cukrem pudrem i wstawiamy do lodówki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    taki deser musi być pyszny.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ale musi być dobry...mniam!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    Jeszcze nie jadłam, a zapowiada się pyszny deser.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !