Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mielone w ciescie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mielone mięso 0.5 kg
jajko 2 szt
cebula
przyprawy
sos do pieczeni (ciemny)
pieczarki 250 g

Przepis i sposób przygotowania na: mielone w ciescie

cebule kroimy ,dodajemy do miesa razem z natka pietruszki ,wbijamy jajko doprawiamy sola i pieprzem.Ciasto rozkladamy wykladamy rownomiernie mase miesna i zwijamy rolade. Zoltka roztrzepujemy ,smarujemy wierzch rolady i pieczemy godzine.pieczarki kroimy i smazymy na patelni az odparuje woda solimy. sos przygotowujemy wg przepisu.Rolade podajemy z sosem i pieczarkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 07.04.2011 11:19
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak