Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować w łupinach, odcedzić, wystudzić, następnie obrać ze skórki i pokroić w kostkę. Dodać drobno posiekane przyprawy ziołowe. Czosnek posiekać, wymieszać z musztardą i majonezem, przyprawić do smaku solą, sokiem z cytryny, pieprzem i solą, wymieszać z sałatką ziemniaczaną. Wyłożyć na salaterkę, ozdobić pomidorami pokrojonymi w cząstki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    często robię różne sałatki na kolacje, tą też z chęcią wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    świetna sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ładnie i napewno smacznie ci wyszła

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !