Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos z czerwonego wina

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wywar z cielęciny 0,5 l
wino czerwone 0,5 l
cukier brązowy 50 g

Przepis i sposób przygotowania na: Sos z czerwonego wina

Do rondelka wlać wywar z cielęciny i wino, wsypać cukier brązowy. Gotować około 30 minut. Sos podawać z pieczonym mięsem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

czekoladka_m 13.12.2013 15:45
Ależ musi być pyszny;)
Adam/ZUB3R 14.11.2013 21:06
wygląda smacznie
Iwusia 24.06.2013 23:49
super sosik
Monika193
Monika193 16.01.2011 12:24
super sosik do mięska

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak