Sposób przygotowania

Kapustę wypłukać, pokroić i ugotować. Grzyby namoczyć, ugotować w osolonej wodzie. Po ugotowaniu wyjąć z wody przestudzić i pokroić. Na patelni rozgrzać margarynę i poddusić na niej grzyby, dodać drobno posiekaną cebulę i udusić.
Do odcedzonej gorącej kapusty dodać grzyby z cebulą doprawić pieprzem i solą

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubię taka kapustę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    już niedługo będę taką gotowała, uwielbiam ją :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !