Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Legumina bursztynowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 3 szt
cukier 1 łyżka
galaretka 1 szt. bursztynowa

Przepis i sposób przygotowania na: Legumina bursztynowa

Galaretkę rozpuścić wg przepisu na opakowaniu.
Mikserem utrzeć żółtka z cukrem. Ciągle ucierając połączyć z tężejącą galaretką. Z białek ubić pianę i dodać ją do wcześniejszej masy - delikatnie wymieszać.
Masę rozlać do małych salaterek i wstawić do lodówki do stężenia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelinapac 13.08.2011 14:02
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak