Sposób przygotowania

Dwie duże marchewki obrałam i starłam na duże wiórki. Dodałam starte, obrane ze skórki, jabłko - użyłam odmiany Champion. Wymieszałam, skropiłam sokiem z połowy niedużej pomarańczy i dwiema łyżeczkami oleju z pestek winogron. 8 niedużych mandarynek obrałam i pokroiłam w plastry - dodałam do surówki razem z dwiema czubatymi łyżkami posiekanej drobno natki pietruszki. Podałam do pieczonego drobiu.

Komentarze

  • 3
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Robię z pomarańczą, muszę spróbować mandarynek.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    bardzo mi się podoba
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolina69

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Marysia

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Misia90

    ekstra
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    samo zdrowie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ekstra!;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !