Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka naciowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kukurydza 1 puszka
seler naciowy 5-6 gałązek
pestki słonecznika do smaku
pierś z kurczaka 1
majonez 2-3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka naciowa

Pierś z kurczaka obgotować w kostce rosołowej lub warzywach. Ostudzić i pokroić w kawałki. Kukurydzę odsączyć, selera pokroić w plasterki. Wszystkie składniki połączyć ze sobą i wymieszać z majonezem. Doprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bami 05.10.2011 12:20
Apetyczna sałatka :)
Aida 05.10.2011 11:25
nooo, taka chrupka :)
maryśka 04.10.2011 21:37
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak