Sposób przygotowania

Makaron ugotować w osolonej wodzie według instrukcji na opakowaniu. Filety oczyścić, pokroić w kostkę, usmażyć. Cebulę pokroić w krążki, por w talarki, posolić, aby zmiękła. Ananasy odsączyć i pokroić w większą kostkę. Fasolę odsączyć. Ogórki pokroić w kostkę, wyłożyć na sitko. Wszystkie składniki wrzucić do miski, doprawić solą i pieprzem, dokładnie wymieszać. Majonez wymieszać z sokiem z ananasa, można jeszcze doprawić, składniki ponownie wymieszać

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    bardzo fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Takie sałatki lubię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    na pewno pyszna; na pewno pyszna;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !