Sposób przygotowania

Cebule, obieramy kroimy w kostkę, podsmażamy dodajemy do niej mięso, podsmażamy przyprawiamy, Wafle kroimy na pól faszerujemy mięsem zwijamy w zamkniety rulon, panieujemy , smażymy na oleju na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    jeszcze nie robiłam ale słyszałam od znajomej,że są pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    bardzo dobre!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    bardzo dobre!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    bardzo dobre!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    fajne a ja w waflu jeszcze nie robiłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !