Sposób przygotowania

Konserwowe ogórki pokroić w kostkę i odcisnąć z soku. Szynkę w plasterkach i cebulę pokroić w kostkę. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w kostkę. Do miski przełożyć konserwowe ogórki, szynkę, cebulę i jajka. Dodać musztardę i jogurt naturalny. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Wszystko razem dokładnie wymieszać. Gotową sałatkę włożyć do lodówki na około 30 minut. polecam

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    moze byc smaczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !