Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z makrelą i serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 3 szt
majonez 1 łyżka
szczypiorek 1/2 pęczka
sól
pieprz
makrela wędzona 1 szt
ser gouda 10 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z makrelą i serem

Makrelę obieram ze skóry i ości, jajka drobniutko kroimy, Wszystko razem miksujemy, dodajemy starty ser, posiekany szczypiorek i przyprawy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

m1monika 11.10.2013 10:20
lubię takie pasty :-)
olkaaa 17.12.2011 10:42
smaczne
kasienka23 15.12.2011 17:33
lubię taką
Natalia40 07.08.2011 11:57
świetna
Seba 06.06.2011 12:12
smaczna
kanu83 03.06.2011 22:24
fajna
Margo1 01.06.2011 07:41
lubię taką
Gonia555 28.04.2011 20:18
pyszna
IKrakowianka 06.04.2011 21:55
fajna pasta
Justyna Jussstiii 28.03.2011 10:32
super pomysł
Justyna Jussstiii 28.03.2011 10:31
super pomysł
malaczarna23 25.03.2011 07:27
musi być smaczna
manaika 05.03.2011 13:22
ciekawa opcja, z makrelą jeszcze nie jadłam
romanrafal
romanrafal 15.12.2010 19:48
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak