Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z parówek

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki 5
jajko 4
serek topiony z ziołami pól opakowania
Musztarda sarepska Prymat 3 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z parówek

Wykonanie:

Jajka gotujemy na twardo, następnie miksujemy jajka i parówki w blenderze, mieszamy z serkiem topionym i musztardą, dodajemy szczypiorek, ale niekoniecznie. Doprawiamy solą i pieprzem. Chłodzimy w lodówce.
naprawdę pyszne:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 14.10.2011 23:27
bardzo ciekawa :D
iknkirke 17.05.2011 19:45
ciekawa pasta
crabick 18.05.2010 16:10
nie przepadam, za parówkami,ale warto spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak