Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryba po grecku z rodzynkami i orzechami włoskimi

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchew 3 kg
orzechy włoskie 200 gram
rodzynki 200 gram
panga 4 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: ryba po grecku z rodzynkami i orzechami włoskimi

rybe smazymy na patelni nastepnie czekamy az wystygnie. marchew gotujemy i kroimy w drobne paski, mieszamy z ryba, dodajemy rodzynki i orzechy, podajemy z lodowki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 01.04.2011 00:18
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak