Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

barszcz czerwony na wedzonce

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

buraki 1 kg
KOSC WEDZONA 1 sztuka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: barszcz czerwony na wedzonce

gotujemy kosc az zrobi nam sie ciemny wywar, dodajemy buraki najlepiej w cwiartkach i gotujemy az beda miekkie, do smaku dodajemy pieprz i sól

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak