Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

nadziewane bagietki na ciepło

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka 1/2
pieczarki 300g
ser żółty 100g
cebula 1
kukurydza z poszki 1/2
sól
pieprz
ser żółty 6 (plasterki)

Przepis i sposób przygotowania na: nadziewane bagietki na ciepło

bagietke rozkrajamy na pół i wygrązamy środek. Pieczarki roimy w plastry, cebule w kostke. Cebule rumienimy, dodajemy pieczrki, dodajemy kukurydze, przyprawiamy. Bułke wykladamy wewnatrz serem żółtym i napełniamy farszem. Calosc wkładamy na chwilke do piekarnika, tak aby ser sie ropuścił.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak