Sposób przygotowania

Żelatynę namoczyć w 0,5 szklanki wody.Resztę wody zagotować i połączyć z żelatyną.Rozlać na 3 części.
1warstwa:ubić pianę z dwóch białek,dodać jedną część żelatyny i pół szklanki pudru,zapach cytrynowy.Wymieszać i wlać do blaszki.
2warstwa:ubić pianę z dwóch białek,dodać pół szklanki pudru,1 łyżkę kakao,żelatynę.Wymieszać i wlać do blaszki.
3warstwa:żółtka utrzeć dodać pół szklanki cukru pudru,żelatynę.Wylać na blaszkę.Na wierzch wylać galaretkę przygotowaną według przepisu.Ciasto schłodzić w lodówce.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawelek

    Chyba sobie takie zrobię:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    basia70

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewa99

    pyszotka!
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    jak będę miał czas to zrobię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    bardzo lubie
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !