Sposób przygotowania

Cielęcinę obrumienić na smalcu, dodać pokrojoną marchew, cebulę, pietruszkę oraz liść laurowy, oprószyć solą i pieprzem, podlać odrobiną wody i dusić pod przykryciem. Miękkie mięso ostudzić. Powstały w czasie duszenia sos przecedzić i wymieszać go z majonezem. Ostudzoną cielęcinę pokroić na plastry, ułożyć na półmisku, oblać sosem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marko

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marko

    super
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    fajny! napewno wyprobuje.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !