Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa rybna

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryby 1 kg
włoszczyzna 50 dag
cebula 2 szt
Liść laurowy suszony Prymat 1 szt
czosnek ząbki 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa rybna

Ryby opłukać, pokroić w dzwonka. Warzywa obrać, wrzucić do osolonej wody i ugotować wywar, do wrzącego wywaru dodać cebulę, czosnek, liść laurowy i porcje ryby. Gotować wszystko na wolnym ogniu. Ugotowaną zupę przecedzić, przyprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 28.06.2013 07:32
gotuję podobną
romanrafal
romanrafal 12.02.2012 09:05
pyszna
mehia 06.03.2011 14:03
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak