Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kompot gruszkowo-winogronowy

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

gruszki 3 szt
winogrona 1 kiść
cukier 3 lyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Kompot gruszkowo-winogronowy

Gruszki obieramy i kroimy, dodajemy kulki winogron i cukier, zalewamy 5 szklankami wody i gotujemy ok. 15 min. Studzimy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 06.02.2013 11:52
smaczny kompocik...ostatnio często gotuję,oczywiscie teraz z mrożonych owoców.
pacpaw 04.12.2011 20:23
wypiłoby się taki
Goya 14.09.2011 09:15
już tez taki robię
Goya 17.02.2011 21:50
mmm. ciekawy przepis:)
MAR3STA 14.12.2010 22:13
świetny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak