Sposób przygotowania

Udka z kurczaka natrzeć utłuczonymi przyprawami korzennymi oraz roztartym z solą czosnkiem, odstawić do lodówki do następnego dnia. Następnie ułożyć w naczyniu żaroodpornym, obłożyć słoniną pokrojoną w paski, wstawić do nagrzanego piekarnik, obrumienić i dopiec pod przykryciem, pod koniec podlewając śmietaną. Sos przyprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    ekstra: :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    bardzo fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczne. Bardzo apetyczne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !