Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Miodowa glazura do smażonych mięs

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 2 łyżki
miód 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Miodowa glazura do smażonych mięs

Masło i miód roztopić na patelni. Gdy nabierze karmelowy kolor usmażone mięso obtoczyć z glazurze, pozostawić na na minutę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sara1 20.02.2013 09:44
ciekawy pomysł
kate.500 27.06.2012 07:40
pyszny pomysl

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak