Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip z rzeżuchą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jogurt naturalny 25 dag
limonka 1 szt.
czosnek 1 ząbek
rzeżucha
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Dip z rzeżuchą

Limonkę polać wrzątkiem.Obrać połowę skórki i pokroić w paseczki.Drugą połowę zetrzeć.Wycisnąć sok z limonki.Wymieszać jogurt ze startą skórką i 1,5 łyżki soku z limonki.Dodać zmiażdżony ząbek czosnku i rzeżuchę.Wymieszać.Doprawić solą i pieprzem.Udekorować paseczkami z limonki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eeee 08.03.2012 14:02
zaskakujące połaczenie :)
Agnik 16.02.2012 11:55
dobre
maciek7 22.09.2011 21:12
super
agnieszka137 09.09.2011 22:50
rzeżuszka jest świetna!
Kopiko1983 05.09.2011 06:39
Super!
joanna77 12.08.2011 22:40
lubimy rzeżuchę
wiktor188 23.03.2011 22:27
mniam mniam
ana00 25.02.2011 19:38
hmm...z rzeżuchą jeszcze nie próbowałam,ale może warto :)
jolaxa 16.02.2011 20:43
mmmm

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak