Sposób przygotowania

Kolendrę, pieprz i gorczycę zrumienić na suchej patelni, wystudzić, zemleć w młynku. Mięso posypać suchą marynatą, skropić oliwą, odstawić na 2h. Na rozgrzany olej w rondlu włożyć mięso, zrumienić, dodać pokrojone warzywa, zalać bulionem i winem, wrzucić rozmaryn i tymianek. Włożyć do piekarnika nagrzanego do temperatury 160 stopni na 2,5h. Podawać z ziemniakami lub pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !