Sposób przygotowania

Szpinak parzymy wrzącą wodą, odcedzamy i kroimy drobniutko. Wrzucamy go na roztopione w rondelku masło i dusimy na wolnym ogniu.. Dodajemy przepuszczony przez praskę czosnek, przyprawiamy KUCHARKIEM.
Masę szpinakowo- czosnkową dodajemy do gotującego się bulionu.
W śmietance i odrobinie wody rozprowadzamy mąkę, a następnie dolewamy do zupy.
Przyprawiamy pieprzem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    pierwszy raz widzę taką zupę ale połączenie składników jest na prawdę super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszna zupka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pychotka
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawa...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    interesująca :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    skusze sie
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !