Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kalarepki II

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kalarepka młoda 1 sztuka
pomidor 1 sztuka
ocet balsamiczny 1 łyżeczka
oliwa 1 łyżka
pieprz
sól
rozmaryn

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kalarepki II

Suszony rozmaryn rozetrzeć w moździerzu. Oliwę wymieszać z octem balsamicznym dodac sól, pieprz i rozmaryn,
Kalarepkę pokroić w zapałki, dodać pokrojonego pomidora w półplastry i zalać sosem. Podawac po dokładnym wymieszaniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia56
Sylwia56 19.12.2011 19:23
pycha
rjustysia 19.12.2011 13:05
Fajna surówka, nie wiem, czy kiedykolwiek jadłam surową kalarepkę :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak