Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kanapki z pastą jejeczną

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 6 sztuk
szczypiorek 1 pęczek
masło 4 łyżki
śmietana kremówka 2 łyżki
sól
pieprz
chleb pełnoziarnisty kilka kromek

Przepis i sposób przygotowania na: Kanapki z pastą jejeczną

Szczypiorek siekamy. Jaja miksujemy ze śmietaną, przyprawami. Masę dzielimy na 4 części i każdą z nich podsmażamy na łyżce masła. \"placuszki\" jajeczne układamy na kanapkach, posypujemy szczypiorkiem i ozdabiamy wg uznania.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak