Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panga na ostro

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Musztarda rosyjska Prymat 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
jaja 2 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 0,5 szklanki
mąka 0,5 szklanki
olej do smażenia
panga 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Panga na ostro

Filety z pangi oprószyć solą i pieprzem, posmarować musztardą, panierować w mące, jajku i bułce. Smażyć na złoty kolor na oleju. Podawać z ziemniakami i surówką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 26.02.2014 21:08
Apetyczna rybka
Malgorzata549 26.04.2013 09:39
Lubię eksperymentować :)
Renataj 17.01.2013 00:29
Filety rybne w musztardzie - lubię takie.
Ewelina38 30.12.2012 20:30
rewelacyjna rybka, bardzo lubię pangę
Seba 19.04.2012 09:07
smaczna rybka
barbara11561 24.06.2011 11:01
Obiadek na dzisiaj :)
Margo1 01.01.2011 15:32
przepis ciekawy ,ale jednak wolę normalnie
Monika193
Monika193 14.12.2010 22:24
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak