Sposób przygotowania

mięso natrzeć czosnkiem roztartym z solą i wymieszanym majerankiem oprószyć pieprzem. Mięso włożyć na brytfannę i wstawić do nagrzanego piekarnika, piec polewając od czasu do czasu wodą. pod koniec pieczenia obłożyć mięso połówkami jabłek. Upieczony schab pokroić na porcje gr.1 cm. Ułożyć na półmisku, obłożyć jabłkami i pieczonymi ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ale smakołyki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wspaniałe mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !