Sposób przygotowania

Papier ryżowy namoczyć w gorącej wodzie. Makaron ryżowy zalać gorącą wodą i odstawić na 5 minut pod przykryciem, wycedzić, pokroić na krótkie kawałki. Cebulę bardzo drobno posiekać, wymieszać z makaronem, z mięsem i natką pietruszki, przyprawić do smaku. Każdy arkusz papieru ryżowego posmarować farszem, dwa boki złożyć do środka, zwinąć jak krokiety. Smażyć na oliwie przez około 10 minut.

Komentarze

  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre sajgonki,bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !