Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować, por pokroić w półkrążki, włożyć do miski, posypać solą, zalać odrobiną wrzącej wody, odcisnąć. Jabłka zetrzeć na tarce, ogórki pokroić w kostkę, dodać do kapusty, połączyć z majonezem i jogurtem, wymieszać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam surówki z porem
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Do obiadu w sam raz :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Super :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczna surówka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo lubię taką surówkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !