Sposób przygotowania

Główkę kapusty pokroić na ćwiartki, usunąć głąb i poszatkować. Por pokroić w talarki. Paprykę pokroić w paseczki. W garnku podgrzać olej, wymieszać curry, dodać pokrojone warzywa i poddusić ,stale mieszając. Dodać bulion i przyprawy. Zupę doprawić do smaku i gotować 30minut.
Obraną kiełbasę pokroić na kawałki, a obrane jabłka z których należy usunąć gniazda nasienne pokroić na ósemki. Wszystko dodać do zupy i gotować 10 minut. Doprawić do smaku i dodać posiekany szczypiorek.

Komentarze

  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetna zupa!
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    świetna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    pycha
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    warto wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniamm;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !