Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pesto do marynowania ryb

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

migdały 15 szt
czosnek ząbki 2 sz
bazylia świeża 50 g
pomidory 2 szt
oliwa 1 szklanka
sól do smaku
pieprz do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pesto do marynowania ryb

Migdały sparzyć na patelni bez tłuszczu, następnie posiekać, wrzucić do moździerza. Do migdałów dodać czosnek, bazylię, sól, pieprz, cukier, wszystko razem rozgnieść. Dodać pokrojone na cząstki pomidory, wlać oliwę i jeszcze chwilę wszystko razem wyrabiać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 23.10.2012 08:21
muszę spróbować
Magda60 09.08.2011 18:17
polecam rewelacja
Magda60 09.08.2011 18:17
polecam rewelacja
Magda60 09.08.2011 18:17
polecam rewelacja
Tomek13 06.06.2011 23:06
uoer
Tomek13 06.06.2011 23:06
uoer
Mariusz10 14.04.2011 00:15
ja także wypróbuję
mehia 28.12.2010 09:05
wypróbuję :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak